Hoezo, Circulair biobased Infra?

Training circulair biobased infrAwerken voor professionals

-----

Bent u een professional binnen infrawerken?

Wilt u op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het domein van circulaire biobased ontwikkelingen in uw vakgebied? Omdat de overheid grote ambities heeft met het klimaat, omdat alles tegenwoordig duurzaam moet worden of u door de bomen het bos niet meer ziet. Deze praktijkgerichte training richt zich op alle professionals binnen de infraketen; producenten, aannemers, overheden en MKB/grootbedrijf. Bent u dat? Schrijf u dan vandaag nog in!

Samen met u kunnen we de transitie naar een circulaire biobased economy in de infra-sector te versnellen. Na het voltooien van deze training heeft u een goed inzicht in de kansen en risico's binnen de circulaire biobased infrastructuur en hoe dit te vertalen naar uw dagelijkse werkzaamheden. Zo wordt er in gegaan op bijvoorbeeld “wat is circulair biobased”, nieuwe materialen en producten, bestekken/duurzaam aanbesteden, LCA, MKI, TCO met diverse showcases in de praktijk. Tevens is er ruimte voor specifieke vragen en het delen van elkaars ervaringen. Na afloop ontvangt u een officieel certificaat!

Datum: 13 februari 2020

Tijd: 09:00 – 16:00 (12:30-13:15 pauze)

Waar: Natuurvezel Applicatie Centrum

Ramgatseweg 11i, 4941 VN Raamsdonksveer
Workshop ruimte waar circulaire biobased materialen en producten aanwezig zijn. Vanaf 8 deelnemers kan de training in overleg op eigen locatie plaatsvinden.

Kosten: € 420,- excl. BTW incl. koffie, thee, water en lunch.

Neem voor meer informatie en aanmelding contact op met het Leon Joore en Esther Stapper van het Natuurvezel Applicatie Centrum via:    welcome@natuurvezelapplicatiecentrum.eu